Gør healingsmassage ondt?
Vi lægger vægt på, at healingsmassage skal være behagelig at modtage. Så du vil opleve det som en meget omsorgsfuld massage, selvom den ind imellem går i dybden. Det er vores erfaring, at det gamle ord om, at det skal gøre ondt, før det kan blive godt, ikke gælder, når vi taler om massage. Her vil smerte blot få os til at spænde endnu mere op.
Er healingsmassage wellness?
Ja, bestemt. Mange oplever det som den mest vidunderlige massage, de nogensinde har modtaget.
Men healingsmassage er også meget mere end det. Den virker afspændende, afstressende og har samtidig en dyb virkning på myoser og problemer skabt af muskelspændinger, såsom hovedpine og søvnløshed. Kombineret med samtale kan den være et dybt terapeutisk redskab.
Hvorfor kan healingsmassage hjælpe på stress?
Når vi bliver stressede, er det som om, krop og sind hele tiden er på vagt. Det er lidt om at køre bil i tåge. Vi holder ekstra fat i rattet – og når vi kommer frem, opdager vi, hvor meget vi har spændt i kroppen, fordi vi hele tiden skulle være på vagt. Healingsmassage hjælper dig med at slippe stressens spændinger – og dermed nogle af de følgevirkninger den skaber (hovedpine, nakkespændinger, lændeproblemer, etc). Samtidig er det vores erfaring, at healingsmassagen med dens ro og nærvær inspirerer til, at du kommer ned i tempo og finder tilbage i roen.
Skal jeg forberede mig inden en behandling?”
Du får det største udbytte, hvis du kan arrangere det sådan, at du ikke skal alt for meget lige inden, du får healingsmassage. Det er også fint, hvis du ikke har for meget på programmet lige efter. Overvej gerne hvad du ønsker dig af behandlingen. Er det ren forkælelse, har du brug for hjælp til din stress, har du smerte eller er der noget, du gerne vil have vendt i samtalen.
Skal jeg tage noget med?
Check gerne med din behandler, om han/hun forventer, at du selv medbringer lagener og håndklæder.
Hvis du selv skal have lagener med, så vælg gerne nogle, du ikke er alt for øm over. Det kan være svært at få massageolien 100% ud af lagenerne.
Er jeg garanteret, at behandlingen virker?
Mange oplever en meget dyb virkning af healingsmassage, både på krop og sind ligesom mange har stor glæde af den refleksion og indsigt samtalen kan give. Men selv om vi har rigtigt gode erfaringer med virkningen af såvel healingsmassage som samtale, vil den virkning, man oplever ved healingsmassage og samtale være individuel. Hvis du er i tvivl om, det er den rigtige behandling for dig, så ring til din behandler og hør mere om, hvad du kan forvente.
Er healingsmassage for alle?
Healingsmassage er en rolig, omsorgsfuld helkropsmassage, som stort set alle kan have glæde af.
Også dig, der måske synes, at healing lyder lidt mystisk. For os er healing først og fremmest det der sker, når vi oplever at blive mødt med forståelse og accept. Accept af mig, accept af, at jeg er som jeg er, har den krop jeg har, og det liv jeg har. Det ”bare” at blive mødt. Det er netop det, vi oplever sker i healingsmassagen.
Hvor mange behandlinger skal jeg have?
Det afhænger meget af, hvorfor du søger behandling. Hvis du først og fremmest ønske at forkæle sig selv med den skønneste massage, kan det være alt fra én gang til mange gange. Det sidste er nok mest sandsynligt – det ser svært at undvære, når først man har prøvet. Hvis du kommer med et mere konkret problem, vil din behandler kunne give dig en indikation af, hvad du kan forvente. Men typisk vil du skulle forvente mellem 5 og 10 behandlinger.
Er det muligt at få tilskud til behandlingen?
Nogle sundhedsordninger giver tilskud til massage, hvis behandleren er RAB godkendt, sådan som de fleste af vores behandlere er.
Hvordan foregår en behandling med healingsmassage?
Behandlingen starter altid med en kort samtale, hvor behandleren spørger lidt ind til dine ønsker til behandlingen. Her vil behandleren også kort fortælle om forløbet af massagen. Selve behandlingen foregår på en komfortabel massagebriks, hvor du starter med at ligge på ryggen, med et lagen/tæppe over kroppen. Behandlingen starter med opblødning i nakke/skulderområdet og dernæst massage af benene. Når benene er masseret, beder behandleren dig vende dig om på maven, så massagen kan fortsætte på bagsiden af kroppen. Og til sidst vender du igen for at få massage af arme, forsiden af kroppen og ansigt/hoved. Behandleren bruger hele tiden lagen/tæppe til at dække til og vil holde en respektfuld afstand fra de mest private områder. Hvis der herudover er dele af kroppen, du ikke ønsker masseret, så tilpasser behandleren massagen efter det. Det vigtigste er, at du føler dig tryg og taget godt hånd om under massagen.