Stress & depression

Har du en god kontakt til din krop, er det langt vanskeligere at føle sig stresset, blive påvirket af angst og få en depression. Med den gode kontakt kan vi udnytte flere sider af os selv. Det er vi blot ikke altid i stand til selv at se.

Når vi bliver pressede gennem længere tid, kan vi opleve, at tankerne myldrer rundt i hovedet. De kører i ring og i ring – og laver faktisk ret meget larm. Larm, som måske gør, at vi bliver søvnløse, ikke er nærværende, der hvor vi er og hurtigt mister koncentrationen.

Depression og stress

Alt kan blive meget sort/hvidt, hvis depression sætter ind, og vi får vanskeligere ved at håndtere det, som egentligt er vigtigt, fordi vi har travlt med at håndtere tankerne i hovedet. Psykiske og fysiske spændinger kan begynde at tage til, og vi har ikke tid at stoppe op og mærke dem, fordi vi er travlt beskæftiget i hovedet. Alt sammen opskriften på stress.

Få styr på din angst

Healingsmassagen kan give dig den ro, der er nødvendig for at mærke efter i kroppen. Den bringer dig ikke blot i kontakt med dig selv og lindrer smerten under selve behandlingen. Den sætter processen i gang, så kroppen efterfølgende arbejder videre, og du kan få styr på din angst.