Livskrise og selvudvikling

Healingsmassage kan virke som terapi og hjælpe dig videre i din selvudvikling

Vi kender udtrykket “at have noget med sig i bagagen”. Din bagage rummer alle de gode erfaringer, oplevelser og din livsvisdom, men den indeholder også det, der er tungt og vanskeligt at bære på – sorg, svigt og frustrationer. De nænsomme, blide og omsorgsfulde strøg kan være det, der på en rolig og tryg måde hjælper dig med at få åbnet for din bagage og kigget på, hvad den indeholder. Hvad skal du beholde og hvad har du slæbt rundt med lidt for længe?

Livskriser hjælper videre

Har du fx oplevet at blive fyret, at blive skilt eller på anden måde prøvet at miste og stå i en livskrise, har du måske også oplevet, at du ikke følte dig noget værd. Forventningspres, præstationspres og selvkritik har måske fået rigtig godt fat. Du har måske helt naturligt opbygget et skjold for at beskytte dig selv mod mere, der gør ondt. En strategi – men måske ikke den bedste, fordi blokeringerne kan føre til voldsomme fysiske og psykiske smerter. Eksempelvis kan der være en sammenhæng mellem angst og depression og så det at have ondt i maven. Livskrisen kan her være det, der føre til selvudvikling, fordi den måske kommer til at betyde, at noget af det, der lå gemt i bagagen, dukker op til overfladen.

Healingsmassage som terapi

Healingsmassage kan være den form for terapi, der hjælper dig til at fjerne blokeringerne, så energien i din krop kan flyde mere frit. Får den mulighed for det, kan du bedre forholde dig din bagage og nå ind til det, der er dine allerfineste kvaliteter. Dem, du skal bruge i din videre selvudvikling.