Forening og Medlemmer

Foreningen af Healingsterapeuter er en landsdækkende forening for healingsterapeuter, der har fuldført en uddannelse i healingsmassage og samtaleterapi på Kursuscentret Kilden.

Er du studerende, kan du også være medlem af Foreningen af Healingsterapeuter.

Når du er medlem af Foreningen af Healingsterapeuter, er du med i et fællesskab med mange andre, der interesserer sig for healingsmassage og samtaleterapi.

Foreningen holder generalforsamling en gang om året. Her kan du være med til at sætte dagsordenen, stille op til bestyrelsen og få indflydelse på, hvad du synes, der skal ske i foreningen.

Derudover er der flere andre fordele:

  • Du har som medlem mulighed for at blive Registreret Alternativ Behandler (RAB) og kan bruge betegnelsen RAB i healingsmassage og samtaleterapi.
  • Foreningen har en kollektiv klientforsikring, hvilket skaber tryghed for både dig og dem, du behandler.
  • Du kommer til at stå på foreningens henvisningsliste, der viser behandlere i hele landet.
  • Du kan blive medlem af foreningens lukkede facebookgruppe (https://www.facebook.com/groups/healingsterapeuter/, hvor du kan udveksle erfaringer, øse ud af din viden eller stille spørgsmål. Der er altid en, der har prøvet netop det, du spørger om. I facebookgruppen kan du også åbne op for en dialog om et givent emne, søge samarbejdspartnere/kollegaer, komme med forslag til arrangementer i foreningen eller måske finde en køber til netop din briks.

Så tøv ikke med at melde dig ind.